...
1

Onderhoudscontracten

Ontdek de voordelen van ons jaarlijks onderhoudscontract! Met deze uitgebreide service van Branding Guru presteert jouw website altijd optimaal. Wij bieden een compleet pakket aan onderhoud, updates en support, zodat je je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • Onderhoud en updates: Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en beveiligingspatches, zodat je beschermd blijft tegen mogelijke bedreigingen.
  • Backup management: Regelmatige back-ups van jouw website om gegevensverlies te voorkomen en snelle herstelopties te bieden in geval van nood.
  • 1 uur support per maand: Ons deskundig supportteam staat elke maand een uur tot je beschikking voor technische ondersteuning en advies, zodat eventuele problemen snel worden opgelost.
  • Optionele website versnel service: Verbeter de laadtijden en prestaties van jouw website met onze website versnel service, zodat jouw bezoekers een optimale ervaring hebben.
people sitting on chair in front of computer monitor Onderhoudscontracten

Abonnementsmogelijkheden

Ons jaarlijks onderhoudscontract werkt op basis van een jaarlijks abonnement, zodat je altijd verzekerd bent van continue ondersteuning en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om de verschillende abonnementsopties te ontdekken en de perfecte match voor jouw bedrijf te vinden.

Laat Branding Guru jouw online succes ondersteunen met ons uitgebreide jaarlijks onderhoudscontract!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Onderhoudscontracten”
Ondersteuningscreen tag