...
1

Logo, brandbook en webshop

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ontdek ons uitgebreide pakket inclusief logo-ontwerp, brandbook en webshop, eventueel met een samen met jou bedachte bedrijfsnaam. Met Branding Guru krijg je alles wat je nodig hebt om jouw merk professioneel en succesvol neer te zetten, ongeacht jouw branche.

Wat bieden wij?

  • Uniek logo ontwerp: Ons team ervaren ontwerpers creëert een uniek en herkenbaar logo dat perfect past bij jouw merkidentiteit en de waarden van jouw bedrijf.
  • Brandbook: Wij ontwikkelen een uitgebreid brandbook dat alle visuele en communicatierichtlijnen van jouw merk vastlegt. Dit zorgt voor consistentie in al jouw marketing- en communicatie-uitingen, zowel online als offline.
  • Professionele webshop: Wij bouwen een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke webshop die geoptimaliseerd is voor conversies en klanttevredenheid. Dit omvat productpagina’s, betalingssystemen, klantenservice-integraties en meer.
  • Bedrijfsnaam (optioneel): Indien gewenst, kunnen wij je helpen bij het bedenken en vastleggen van een bedrijfsnaam die perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep.
a cell phone sitting on top of a table Logo, brandbook en webshop

Winstaandeel

Branding Guru ontvangt jaarlijks een winstaandeel, waarmee we blijven investeren in jouw webshop. Dit zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid blijft groeien en succesvol blijft.

Overname/aankoop

De exacte overnameprijs wordt besproken na het aanvragen van een offerte. Wij bieden flexibele opties voor een naadloze transactie die aansluit bij jouw behoeften. Zo kun jij je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe Branding Guru jouw droom van een succesvol bedrijf helpt waarmaken. Samen bouwen we aan een toekomst vol groei en succes!

Prijsbespreking

Dit belangrijke gesprek vindt via Zoom of fysiek plaats, afhankelijk van jouw voorkeur. Wij zorgen voor een comfortabele setting om al jouw vragen te beantwoorden en de beste overeenkomst te bereiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar jouw succesvolle bedrijf. Maak samen met Branding Guru van jouw visie een werkelijkheid!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Logo, brandbook en webshop”
Ondersteuningscreen tag